DIMMY'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 710 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dimmy's. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:20 Lekkere poke bowls, verse ingredienten, aan de dure kant maar super groot! Een was genoeg voor twee personen.
2 dec 2022 om 7:55 Jammer dat de loempia's op natte zooi is gelegd in het bakje daardoor geen enkele lekkere loempia maar vieze tjap zo in de prullenbak helaas.
29 nov 2022 om 20:23 Om 17.30 uur besteld. Gekozen tijd was 18.15 uur en bezorger kwam om 18.50 uur. Toen we belde om 18.35 uur zeiden ze rijden bijna aan. Duurde nog 15 minuten en we wonen nog geen 5 minuten er vandaan.
28 nov 2022 om 10:12 Daar gegeten wat zeer goed was bevallen en nu laten bezorgen. In de middag de bestelling doorgegeven met bezorgtijd, was op tijd en alles netjes bezorgd. Aanraader dus voor wie van Sushi houdt.......
21 nov 2022 om 20:18 Bezorging duurde lang (1 uur en 15 min) terwijl ik op korte afstand van Dimmy’s woon. Daarnaast kleine rollen in verhouding met de prijs die je ervoor betaald.
20 nov 2022 om 18:35 2 pokebowls en wat een sushi roll besteld. Pokebowls zijn iets duurder dan die van de concurrenten, maar dit extra beetje betaal ik graag. Grote portie, lekker verse smaakvolle ingrediënten. Vind ik mooi om te zien. Ga hier zeker vaker bestellen!
18 nov 2022 om 20:43 Heerlijke Dimmy schotel voor een prima prijs. Echt aan te bevelen.
16 nov 2022 om 20:30 Lekkere pokebowls, snel bezorgd, erg vriendelijk personeel
15 nov 2022 om 21:31 Het eten zou er om 19:30 zijn, uiteindelijk na 5 keer bellen zonder gehoor is het eten om 20:45 bezorgd zonder verklaring waarom dit lang duurde en niemand de telefoon opnam
15 nov 2022 om 21:11 Was lekker maar ik vond het erg duur. Voor 88 euro besteld en was erg krap om er met 4 mensen van te eten.
7 nov 2022 om 11:39 Bezorgtijd was 2uur en 10 min!! Eten was oké! En ja het was zondag maar dan nog..
4 nov 2022 om 20:53 Bezorging precies op afgesproken tijd