DIMMY'S

DIMMY'S Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 651 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dimmy's. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 11:00 De levering duurde 50 minuten (normaal 15). De groenten waren aangebrand en de zalm had zoveel coating dat hij smaakte naar bevroren vissticks uit een promotie.
21 mei 2022 om 21:21 Makkelijk te bestellen en snelle levering.
13 mei 2022 om 21:39 Top
13 mei 2022 om 19:32 Outstanding food
13 mei 2022 om 13:24 Very low quality - ordered vegetarian noodles - hardly any vegetables found. Lots of tofu which I did not even see mentioned on the menu.
7 mei 2022 om 20:51 Het bezorgen duurde langer dan ik gewend ben, ivm drukte, maar dat werd meteen aangegeven. Het eten was weer erg goed.
6 mei 2022 om 20:28 Wederom een heerlijke curry van dimmy’s gekregen. Helaas waren de loempia’s koud, dit was de tweede keer op rij. Zonde, want ik vind het eten altijd erg verzorgd en smakelijk. Dat is dus een aandachtspunt; verder smaakt het dus altijd erg goed.
4 mei 2022 om 21:18 Was 10 minuutjes later dan in eerste instantie was doorgegeven maar we werden keurig netjes hierover gebeld en geïnformeerd. Eten was goed, lekker en nog warm (wat warm moest zijn) Echt heel tevreden! Een aanrader
2 mei 2022 om 23:55 Goede prijs kwaliteit verhouding. Jammer dat de bezorger niet lezen kan aangezien de al weer op een verkeerde plaats komen en de weg niet vinden kunnen
1 mei 2022 om 21:15 Was best sceptisch vooraf omdat ik niet wist wat ik zou krijgen en hoeveel het was. Maar pokebowl was perfect!
30 apr 2022 om 21:04 De kwaliteit is weer omhoog gegaan en op het oude niveau van een paar maanden geleden. Helemaal happy
30 apr 2022 om 0:10 Zoals altijd weer heerlijk, warm, en op tijd geleverd.